INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Ronaldo face aroganțe și pe șosea: manevră periculoasă la volan!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 10:32

Cristiano Ronaldo joacă la limită și pe asfalt. La ieșirea din baza de pregătire de la Valdebebas, starul lui Real Madrid a comis o manevră periculoasă la volanul unui Porsche. 

Portughezul a demarat de lîngă ziariști și a tras brusc de volan pentru a ocoli un prag de limitare a vitezei, depășindu-l apoi pe coechipierul Jese. 

Cristiano Ronaldo joacă la limită și pe asfalt. La ieșirea din baza de pregătire de la Valdebebas, starul lui Real Madrid a comis o manevră periculoasă la volanul unui Porsche

Portughezul a demarat de lîngă ziariști și a tras brusc de volan pentru a ocoli un prag de limitare a vitezei, depășindu-l apoi pe coechipierul Jese. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
newname
newname  •  29 Ianuarie 2016, 14:15

Ce stire senzationala, ati invatat de la can can si de la ***.ro

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Ianuarie 2016, 13:53

Cele mai maneliste cuvinte/expresii intr-un articol in presa romaneasca sunt "socant", "aroganta", "nu o sa iti vina sa crezi", "au intors capul" (cand e vorba de o pitzi), "tulburator", "transfer rezolvat", etc.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Ianuarie 2016, 13:50

wow ....ati uitat sa puneti aia "a pus viata in pericol" si evident, trebuia adaugat si "socant".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează