INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO S-a aflat motivul pentru care Luis Suarez a ajuns la Barcelona » Cum îl va ajuta pe Lionel Messi :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 20:24

Barcelona l-a transferat în această vară pe Luis Suarez, deşi atacantul uruguayan are de ispăşit o suspendare de 4 luni, după ce l-a muşcat pe italianul Giorgio Chiellini la Campionatul Mondial.
Un filmuleţ care circulă pe net în ultimele zile arată modul în care catalanii speră să îl folosească pe Suarez. Clipul animat îl arată pe Lionel Messi îndreptîndu-se spre poarta Realului, unde este oprit de Sergio Ramos şi Pepe, ambii înarmaţi cu bîte.

Argentinianul e însă pregătit şi îl cheamă imediat pe Suarez, care apare drept un cîine fioros. Imediat, Ramos şi Pepe îşi iau tălpăşiţa speriaţi, lăsîndu-l pe Messi liber să înscrie.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
a.stef
a.stef  •  13 Iulie 2014, 21:31

ati ajuns o mizerie de site

dokser
dokser  •  13 Iulie 2014, 20:59

Articol de cacat !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează