INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

VIDEO S-a făcut de rîs! Gafă de proporţii făcută de un portar din liga mexicană

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 22:44

Meciurile din liga mexicană de fotbal sînt mereu pline de momente haioase. Partida dintre Leon şi America nu a făcut excepţie. 

Intervenţia portarului de la Leon, William Yarbrough, va intra în topul celor mai mari gafe ale sezonului.

O minge trimisă sub bară, nu foarte puternic, care putea fi boxată sau respinsă peste poartă, i-a pus mari probleme lui William. El a decis să o prindă şi să intre cu ea în plasă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
subiectiv777
subiectiv777  •  21 Iulie 2014, 10:33
Postat de titiduru22 pe 21 Iulie 2014, 02:13

Loaza care a scris articolul sunt convins ca n-a urmarit in viata lui un meci din campionatul Mexican !!! Auzi cica ofera mereu faze haioase !!!

N-o fi oferind mereu faze haioase dar in zona aia gafele sunt la ele acasa. Si multe apar din complicatii inutile, din dorinta de a epata a jucatorilor. Din fotbalul Mexican a ramas cea mai mare gafa de portar care s-a vazut in fotbal. Cu multi ani in urma era data ca generic pe "Telesport": un portat prinde mingea si incearca s-o arunce imediat din mana, tare, spre centrul terenului, la un coechipier demarcat.... Dar din prea multa graba si entuziasm a facut o pirueta si si-a dat autogol... sa rupa plasa, nu altceva! Arbitrul, care radea pe sub mustata, fluiera, normal, gol valabil in timp ce boul ala ii facea semne disperate ca "acum nu se pune" :))

blaustein
blaustein  •  21 Iulie 2014, 10:00
Postat de alexutu7 pe 21 Iulie 2014, 01:30

prietene, esti pe langa rau de tot... la ce faza te-ai uitat? e intrat aproape 1 metru cu mingea in poarta...

A vazut el cu tehnologia "Goal Line".

titiduru22
titiduru22  •  21 Iulie 2014, 02:13

Loaza care a scris articolul sunt convins ca n-a urmarit in viata lui un meci din campionatul Mexican !!! Auzi cica ofera mereu faze haioase !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează