INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO S-au făcut de râs! Cum au fost ironizați cei de la United după ce au ieșit pe teren cu tricouri cu Zlatan și Rojo

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 19:14

Zlatan Ibrahimovici și Marcos Rojo s-au accidentat la meciul lui Manchester United cu Anderlecht, iar coechipierii au încercat să-și arate sprijinul pentru cei doi purtând tricouri cu numele său la partida cu Burnley.

"Diavolii" au ieșit la încălzire cu tricouri care aveau numele lui Ibrahimovici și Rojo, fotbaliștii accidentați ai lui United, după modelul lui City, care a purtat tricouri cu Gundogan în momentul în care mijlocașul s-a accidentat.


Foto: Guliver/GettyImages

Internauții nu au fost încă convinși de inițiativa fotbaliștilor lui Mourinho și au ironizat gestul acestora, pe care l-au considerat exagerat, având în vedere că zilele trecute s-a stins din viață fostul internațional englez Ugo Ehiogu, după un infarct, la doar 44 de ani.

Reacțiile fanilor pe Twitter:

  • Odihniți-vă în pace, Ibrahimovici și Rojo. Dispăruți prea devreme
  • Nu pot să cred că Zlatan și Rojo au murit. Fair play United
  • Manchester United va anunța în curând funeraliile lui Ibrahimovici și Rojo
  • Când realizezi că jucătorii lui United au ieșit la încălzire cu tricouri cu Ibrahimovici și Rojo pe spate pentru că se pare că au murit după accidentările la genunchi #RIP
  • Nu pot să cred că au ieșit pe teren cu tricourile astea! Ce rușine
  • Zlatan și Rojo au murit așa că meciul ăsta ar trebui anulat, ca jucătorii să poată suferi în liniște
  • Ugo Ehiogu a murit și jucătorii lui United au ieșit pe teren cu tricouri cu Zlatan și Rojo, care au niște probleme la genunchi
  • Imaginează-ți să ieși pe teren cu tricourile astea cu doi jucători care s-au rănit la genunchi, când ieri a murit un fost fotbalist

United s-a impus cu 2-0 în meciul disputat contra lui Burnely, grație golurilor marcate în prima repriză de Martial și Rooney.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului!

Echipa antrenată de Jose Mourinho se află pe locul 5 în Premier League, la un punct în spatele lui Manchester City, afaltă pe loc de Liga Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  24 Aprilie 2017, 01:52

glume tampite tipice britanice

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close