INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INSOLIT

VIDEO Să vezi şi să nu crezi! Gol dintr-o lovitură liberă bătută cu capul

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 10:48

Sînt multe moduri de a bate o lovitură liberă. Pe lîngă clasicele pase în flanc, centrări ori ”directe” şi-a făcut loc o execuţie cu totul aparte, oferită la un meci de fotbal în sală din campionatul Kuweitului.

La un moment dat, formaţia Al Fahaheel a beneficiat de o lovitură liberă. Cu totul uimitor, unul dintre jucătorii săi, Ayedh Al Ajmi, s-a apropiat de minge, dar nu a şutat, ci s-a trîntit jos şi i-a dat pasă unui coechipier cu capul. Neaşteptatul ”assist” a dat roade. Samer Sameeh a tras tare, iar mingea s-a oprit la vinclu.

Vedeţi AICI insolita fază.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adimelc
adimelc  •  12 Februarie 2013, 13:13

Mai bine din stiri de genu` decat despre Gigi...

albusibiu
albusibiu  •  12 Februarie 2013, 11:31

Traiasca deci campionatul de fotbal de sala a Kuweitului! Pe cand si o stire din Campionatul National de Baschet? Ceva de la atletism? De la volei? Raliuri? Voua va pasa de sport, nu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează