INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SANCȚIUNI

VIDEO Sancțiuni drastice » Federația a reacționat după ce jucătorii au protestat și n-au mai vrut să joace!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 19:48

În urmă cu 5 zile s-a creat un mare scandal în prima ligă din Vietnam, după ce echipa Ho Chi Minh a primit un penalty controversat în ultimul minut, iar cei de la Long An FC au protestat refuzând să mai joace.

În momentul când s-a dictat lovitura de la 11 metri scorul era 2-2, însă până la final s-a mai marcat de 3 ori, golurile venind după ce jucătorii lui Long An FC n-au mai alergat.

Federația din Vietnam i-a sancționat drastic pe cei de la Long An FC pentru că au refuzat jocul, considerând că arbitrul n-a greșit.

Astfel, portarul care s-a întors cu spatele la penalty a primit doi ani de suspendar, la fel și căpitanul echipei, Huynh Quang Thanh. Antrenorul Ngo Quang Sang a fost suspendat pentru următorii 3 ani.

Motivul invocat de Federația din Vietnam a fost că jucătorii n-au respectat decizia arbitrului și au pătat imaginea fotbalului vietnamez.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează