INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - CITY 1-2

VIDEO Scandal uriaș la vestiare după derby-ul din Manchester: Mourinho, lovit în cap cu un pet de jucătorii lui City într-o bătaie generală! Încă un oficial și-a spart arcada

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2017 09:06

Manchester City s-a impus pe terenul celor de la Manchester United, scor 2-1 (Detalii Și VIDEO AICI), și s-a distanțat la 11 puncte în fruntea clasamentului din Premier League. 

Jose Mourinho, managerul lui Manchester United le-a cerut adversarilor, pe un ton ridicat, să dea muzica mai încet în vestiar: "Arătați puțin respect și când învingeți!". Moment în care s-a declanșat nebunia.

De-abia se încheiase meciul de pe "Old Trafford". În vestiarul lui Manchester City, bucuria era maximă după cea de-a 14-a victorie consecutivă, record în Premier League, care-i duce pe "cetățeni" la 11 puncte de United, tot mai aproape de titlu.

Celeștii dăduseră muzica tare și făceau o gălăgie de nedescris, ceea ce l-a scos din sărite pe Mourinho. Lusitanul a intrat în cabina oaspeților, urlând la ei: "Arătați puțin respect chiar și când învingeți!". 

Arteta, arcada spartă

Ederson, portarul brazilian al lui City, i-a răspuns agresiv, a izbucnit o ceartă între cei doi în portugheză și nu doar insultele au început să zboare dintr-o parte în alta. Și nu doar între Mou și Ederson. Managerul lui United a fost împroșcat cu apă și lapte, fiind lovit în cap cu un pet. Au apărut și jucătorii săi și a ieșit o bătaie generală, cu Lukaku în unul din rolurile principale. Cel mai "șifonat" a fost Arteta, asistentul lui Guardiola, care s-a ales cu arcada spartă!

Pizza pe fruntea lui Sir Alex

A fost o replică la războiul din octombrie 2004, tot pe "Old Trafford", între Manchester și Arsenal. Meci terminat cu o "ciocnire" pe tunelul ce duce la vestiare, o bucată de pizza aterizând pe fruntea lui Sir Alex Ferguson. Cine a aruncat-o? S-a aflat de curând: Cesc Fàbregas. 

"Sunt ajutați de noroc și de zeii fotbalului"

Mourinho acceptă că "jucătorii lui City sunt aproape campioni, e prea mare avansul pentru a mai fi ajunși. Sunt ajutați de noroc și de zeii fotbalului".

Managerul lui United are ceva de reproșat și arbitrului, ca de fiecare dată. "Îmi rău pentru Michael Oliver, pentru că a avut o prestație bună, dar a făcut o greșeală importantă". Mou a cerut penalty la duelul Herrera - Otamendi, în careul oaspeților, însă "centralul" i-a dat cartonaș "diavolului" pentru simulare: "Și anul trecut ni s-a întâmplat același lucru. Rooney a fost faultat și arbitrul l-a ignorat".

"Puteți vorbi despre orice vreți, puteți invoca orice teorie a fotbalului, puteți să-mi arătați statistici, posesie, orice, dar arbitrul ne-a refuzat un penalty. Când vezi City jucând, te aștepți să marcheze goluri impresionante, nu două goluri norocoase. Sunt ultimele goluri la care te gândești că le vei primi când joci derbyul"
Jose Mourinho, manager Manchester United

"Lumea spunea că nu putem juca în Anglia la fel ca Barcelona, dar mie mi se pare că putem. Îmi place personalitatea jocului nostru, sunt fericit că învingem cu stilul meu"
Pep Guardiola, manager Manchester City

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
ucluj2011
ucluj2011  •  11 Decembrie 2017, 17:46

Marele MOURINHO are dreptate , iar Pep Guardiola este un ZERO BARAT în comparație cu marele JOSE MOURINHO. Ce... a cîștigat un meci vai mama lui cu două goluri norocoase și cu ajutorul arbitrului??? Și ce dacă!!! *** pe Pep Guardiola și pe Barcelona lui și toată provincia Catalunia care voia să se despartă de MAMA SPANIE dai-ar Dumnezeu sănătate și NEMURIRE. Jos Catalunia!!! Jos Barcelona!!! Jos Guardiola!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Decembrie 2017, 15:16
Postat de adriann_ pe 11 Decembrie 2017, 12:31

Credeam ca zici de Mourinho, omul care s-a ilustrat la Real Madrid prin faptul ca parca autobuzul in fata portii desi avea pe teren jucatori de jumatate de miliard de euro... Acum pe bune, Guardiola e limitat, vrea sa joace 'stilul lui' si la Barcelona si la Bayern si la City, fara a tine cont de nimic. Dar mourinho e impostorul perfect, ce joaca el stie sa joace si Cartu, doar ca astuia nu i-a dat nimeni jucatori de top pe mana...

Mourinho nu se potriveste pe stilul lui Real...el organizeaza bine defensiva. A si avut ghinion sa piarda o semifinala la penaltyuri. Aia cu autobuzul este o exagerare si o stii bine si oricum defensiv a jucat poate maxim 5% dintre meciuri intr-un sezon. Pe stilul Mourinho s.au potrivit manusa Inter, Porto si Chelsea dovada rezultatele de acolo. Sa vina oricare alt antrenor sa ia liga cu Inter sau Porto si eu ma inclin. Acum la ManU se caleste si Mou..de voie de nevoie isi dezvolta si latura ofensiva. Ce a facut Pep la Barcelona facea oricine, Barca lua sezoanele alea liga si fara antrenor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  11 Decembrie 2017, 13:28
Postat de Tomas Orzan pe 11 Decembrie 2017, 10:56

Pentru dinamovisti Guardiola nu se poate compara vreodata cu Dinu, Andone, Contra sau ungurul Miriuta, ei au lumea lor, total aparte!

Esti prea prost chiar si pentru un fcsb-ist !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează