INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Scandalul momentului în Anglia! Ce prostie a fost surprins spunînd Joe Hart, portarul lui Manchester City

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 21:29

Manchester City a fost eliminată din Cupa Angliei, după 0-2 cu Middlesbrough, pe terenul propriu. De parcă momentul nu ar fi fost suficient de dureros pentru fanii lui City, o înregistrare cu Joe Hart a stîrnit un scandal imens.

Cupa Angliei este cea mai veche competiţie de fotbal din lume, iar fiecare echipă din Regat consideră că este o onoare să o aibă în palmares.

Însă nu şi unul dintre jucătorii exponenţiali ai Albionului. Englezul Joe Hart a fost surprins de o cameră de la vestiare în timp ce îi spune unuia dintre preparatorii fizici de la City "Frate, nu trebuie neapărat să cîştigăm competiţia asta!". VIDEO AICI

Momentul a creat rumoare printre fanii campioanei, care l-au apostrofat pe reţelele de socializare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
secundul
secundul  •  25 Ianuarie 2015, 21:54

Nu cred ca vorbea asa de Cupa Angliei! Cupa FA e o competitie serioasa in Insula.

l_doc
l_doc  •  25 Ianuarie 2015, 21:41

Dar poate vorbea de "competitia" dintre el si Willy Caballero...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează