INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO Scenă înfiorătoare după un meci al Benficăi! Un fan a fost bătut cu bestialitate de polițiști chiar în fața copiilor săi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 14:05

Un suporter al celor de la Benfica a fost bătut crunt de jandarmi chiar sub ochii copiilor săi. Ministerul public a deschis deja o anchetă în acest caz.

Se presupune un abuz de putere în cadrul unei intervenții a poliției. Jose Magalhaes (43 de ani) a fost bătut în momentul în care părăsea stadionul Alfonso Henriques din Guimaraes.

Scena a avut loc chiar sub ochii celor doi copii ai săi, în vîrstă de 9 și 13 ani. Bunicul, care a încercat să intervină, a fost și el bruscat.

"I-am zis agentului că nu își face treaba, deoarece nu ne lasă să părăsim stadionul. Sincer, eram foarte îngrijorat pentru siguranța copiilor mei", a explicat fanul care este pus sub acuzare pentru ultragiu, delict pe care îl neagă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
adrian_hora
adrian_hora  •  21 Mai 2015, 14:52
Postat de craz1est pe 21 Mai 2015, 06:55

gata, a plecat prazaru, l-au chemat chemat pe national arena sa-i bumbaceasca pe gorjeni.

baietasul ala (care zice ca nu a fost pionier) - deci e un pustiulica :), e tare pornit pe dan petrescu, banuia cineva ca din motive personale, ar trebui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian_hora
adrian_hora  •  21 Mai 2015, 14:50
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Mai 2015, 16:10

...cine a adus violenta pe stadioane ?...jandarmii ?...vad ca portughezul acesta i a injurat inca de pe stadion ...ce daca a luat cateva bete pe spinare ?...omul a sarit pe stadion ...era ultras ...dadea exemplu la copii cum sa sara la bataie cand or sa creasca mari ...mie nu mi plac viteji din acestia ...sar la jandarm ...ca ma protejaza legea ...si ca aceluia ii este frica sa nu ramana fara slujba ...uite ca nu i asa ...

nu se vede nicaieri ca l-a injurat pe jandarm, nu mai manipula adevarul. asteptam sa vedem ce a patit in urma anchetei interne. jandarmul respectiv (cel care a inceput) nu are nici o scuza. uitati-va la copilul de 9 ani ce speriat este si ce plange - cum puteti sa spune-ti ca are dreptate *** ala?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craz1est
craz1est  •  21 Mai 2015, 06:55

gata, a plecat prazaru, l-au chemat chemat pe national arena sa-i bumbaceasca pe gorjeni.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează