INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO Scene nemaivăzute la un meci de fotbal african! Fotbaliștii, mai preocupați de vrăjitorie decât de joc

Vrăjitoria încă mai e invocată la meciurile de fotbal din Africa
Vrăjitoria încă mai e invocată la meciurile de fotbal din Africa

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2016 19:43

La un meci din campionatul de fotbal din Rwanda, jucătorii echipelor Victory Mukura și Rayon Sport, scor 1-1, au fost mai preocupați de vrăjitorie decât de jocul de pe teren.

Rezumatul partidei arată cum, de mai multe ori, portarul gazdelor plasează obiecte lângă buturile porții pentru a-i împiedica pe adversari să marcheze.

Jucătorii de la Rayon Sport au observat situația și au încercat tot timpul să îndepărteze obiectele respective.

O scenă hilară s-a petrecut în momentul în care portarul gazdelor s-a accidentat și primea îngrijiri în apropierea porții. Când a văzut că un adversar fură obiectul magic, s-a ridicat imediat pentru a încerca să îl oprească.

Federația de Fotbal din Rwanda a luat atitudine în urma acestor incidente și intenționează să interzică vrăjitoria la meciurile de fotbal. Astfel, jucătorii care vor fi prinși că recurg la gesturi similiare vor fi sancționați cu 100.000 de franci ruandezi (116 euro), iar cluburile sancționate cu 500.000 franci ruandezi.

”Deoarece nu există o modalitate ștințiifică de a dovedi utilizarea vrăjitoriei, aceste măsuri se vor baza pe rapoartele oficialilor de meci și în cazul suspiciunilor de magie”, a declarat un oficial al federației din Rwanda.

SaveSave

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  29 Decembrie 2016, 20:54

Să vezi vrăjitorii și voodoo în play-off , făcute de Deaconu ... Va fi invitat dup-aia în Haiti la Congresul mondia voodoo , ca mare maestru , de grad 33 , pardon ... 666 ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close