INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Scene șocante la Trabzonspor - Fenerbahce » Un arbitru a fost bătut de un suporter! Partida a fost întreruptă

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 23:01

Partida dintre Trabzonspor și Fenerbahce a fost întreruptă în prelungirile meciului la scorul de 0-4 din cauza unui suporter care și-a pierdut cumpătul.

Acesta a pătruns pe teren și a luat la bătaie arbitrul adițional, fiind probabil nemulțumit de deciziile acestuia și de scorul de pe tabelă.

Suporterul a apucat să-l lovească pe arbitru până a fi observat de stewarzi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
thereem
thereem  •  25 Aprilie 2016, 08:28
Postat de dansulnorilor pe 24 Aprilie 2016, 23:42

De parca la noi nu s-a intamplat de atatea ori. Huligani sunt peste tot, indiferent de natie. Ai uitat cand suporterii lui Dinamo si-au batut proprii jucatori? Important e ca huliganii sa fie scosi in afara stadioanelor. Ca in Anglia

ai dreptate,sa fie scosi de pe stadioane huliganii. Imediat dupa ce sunt scosi de pe stadioane talharii aia cu fluier. Sa te uiti si la meciul galata-trabzon,sa vezi ce produce arbitrul ala impotriva lui trabzon. Furt calificat! N-am auzit ca arbitrul acelui meci sa restituie banii pe bilete spectatorilor,nici n-am auzit sa se fi dus la puscarie.Oamenii s-au saturat sa fie furati si faptasii sa nu pateasca nimic.

fd7pch
fd7pch  •  25 Aprilie 2016, 01:45

In Turcia sunt numai salbatici.. astia nu merita sa fie primiti in Europa ca-s primitivi! SAVAGES!!

faxx
faxx  •  24 Aprilie 2016, 23:44
Postat de mixmax pe 24 Aprilie 2016, 23:35

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează