INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

VIDEO Scurt și la obiect! Ronaldinho a intrat pe final de meci, dar ce show a făcut!

foto: clubqueretaro.com
foto: clubqueretaro.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 18:42

Ronaldinho a avut nevoie de doar 6 minute pentru a-i încînta pe mexicani în partida de campionat disputată de Queretaro în deplasare, la Club America. Vezi VIDEO!

Echipa "Dințosului" s-a impus cu 4-0, ultimele două goluri fiind ale brazilianului ('86, '90).

Fostul Balon de Aur (2005) l-a înlocuit pe E. Villa în minutul 84, cînd era deja 2-0 pentru ai săi.

Citește și: Urmează alte momente de magie » Ronaldinho a făcut anunțul mult așteptat!

Două minute mai tîrziu a înscris pentru prima dată cu aceeași ușurință cu care a făcut-o de nenumărate ori în cariera sa. A urmat un dans pentru a sărbători reușita.

Nici n-au apucat adversarii să se dezmeticească și era deja 4-0, după altă bijuterie marca Ronaldinho. A urmat încă o samba, iar colegii au făcut plecăciuni în fața magicianului.  

A fost prima dublă a lui Ronaldinho de cînd joacă la Queretaro

Ca pe Bernabeu

Superstarul brazilian a fost emoționat pînă la lacrimi de suporterii formației adverse, care l-au ovaționat și i-au reamintit de episodul din perioada Barcelona, cînd a fost aplaudat pe "Santiago Bernabeu"

"E ceva ce nu voi uita vreodată. Mi s-a mai întîmplat pe Bernabeu, iar acum aici. Voi continua să muncesc. Nu mi-am imaginat vreodată că voi fi aclamat aici. Mexicanii mă fac să mă simt ca acasă. Nu pot decît să le mulțumesc" Ronaldinho

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  19 Aprilie 2015, 20:24

nr.1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează