INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY - TRABZONSPOR 2-1

VIDEO Se întâmplă în Turcia! Arbitrul a fost eliminat de jucător » Momente tragi-comice la Galata - Trabzon! Oaspeţii au luat 4 "roşii"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 21:01

Galatasaray s-a chinuit pe teren propriu în fața lui Trabzonspor, însă au învins pe final, scor 2-1, după ce au avut și patru jucători în plus.

Trabzon a deschis scorul prin Zengin din penalty, în minutul 25. Oaspeții au rămas în 10 în repriza secundă după ce Hurmaci a văzut al doilea galben.

Podolski a egalat pentru Galatasaray, în minutul 63. Șapte minute mai târziu, Demir, un alt fotbalist al lui Trabzonspor a văzut al doilea galben și a fost trimis la cabine.

Cu patru minute înainte de final, de la Trabzon au mai fost eliminați alți doi fotbaliști. Cavanda a faultat în careu și arbitrul i-a arătat direct roșu. Jucătorii lui Trabzonspor au protestat, însă cel mai vehement a fost Dursun, care i-a luat cartonașul din mână arbitrului și "l-a eliminat" el pe central.

Astfel, ultimele minute a prins-o pe Galatasaray cu 4 jucători în plus.

rosu

Trupa Cim Bom Bom a marcat golul victoriei abia în minutul 89 din penalty-ul obținut mai devreme. Inan a adus golul victoriei. Galata e a treia în Turcia, cu 37 de puncte, în timă ce Trabzonspor e pe locul 9, cu 27 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
fcu1948
fcu1948  •  22 Februarie 2016, 18:44
Postat de riccardo1966 pe 22 Februarie 2016, 05:34

Iti cam pute gura a...praz.

Te înșeli! La fel cum te înșeală și soția/prietena! Ți-ai pus cumva întrebarea dacă nu o fi din cauza faptului că puți a telemea mucegăită????

simptomulzero
simptomulzero  •  22 Februarie 2016, 08:38

rezumatul e aici...un meci ridicol in care arbitrul trebuia sa intre cu tricoul galatei pe el -> https://www.youtube.com/watch?v=rt5WHtxV-5Y

riccardo1966
riccardo1966  •  22 Februarie 2016, 05:34
Postat de fcu1948 pe 21 Februarie 2016, 22:55

Dacă era Bunică sau unul dintre cei împrumutați de fecesebeu la Voluntari, își dădea singur cartonaș roșu și se elimina. Și făcea asta din min. 2 să fie sigur că bate fecesebeul. Dar uite că în Turcia există fotbaliști, nu marionete dirijate de jiji.......

Iti cam pute gura a...praz.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează