INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BURNLEY - LIVERPOOL 1-2

VIDEO Senzațional! Liverpool e back in business în Premier League! Victorie în ultimul minut cu Burnley

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 18:50

Neamțul Jurgen Klopp a dus-o pe Liverpool în apropierea locului secund din Premier League, după o nouă victorie entuziasmantă în deplasare, de data aceasta cu Burnley, scor 2-1. 

Liverpool a câștigat cu mult dramatism întâlnirea din deplasare, golul decisiv venind în al treilea minut de prelungiri, atunci când Ragnar Klavan a împins mingea în poartă din 5 metri. Scorul a fost deschis de Mane, în minutul 61, cu un șut excepțional din 14 metri, Burnley egalând prin Gudmundsson în minutul 87. 

Liverpool a avut o ultimă săptămână excepțională, cu 3 victorii și un egal în 4 meciuri, iar echipa lui Klopp a egalat-o pe Manchester United în clasament, elevii lui Mourinho urmând să joace împotriva lui Everton în această seară. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează