INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILSAMI

VIDEO Serenadă pentru soţia patronului » Fostul dinamovist Bruno Simao s-a dezlănţuit alături de colegii de la Milsami :D

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 15 octombrie 2012 17:03

Ilan Şor, patronul moldovenilor de la Milsami Orhei, şi-a convins jucătorii să îi facă o dedicaţie Jasminei, soţia sa şi o cîntăreaţă renumită în Rusia, care îşi sărbătorea ziua de naştere.

În frunte cu Bruno Simao, fostul fundaş stînga al lui Dinamo, jucătorii de la Milsami s-au dezlănţuit în faţa camerelor mai ceva ca la X Factor. Portughezul şi-a dirijat colegii la bustul gol pentru Jasmina, transmiţîndu-i şi un mesaj cîntăreţei: "Asta-i pentru tine, rusoaico!".

Băieţii s-au întrecut în vocalize, dar şi în mişcări de dans, pregătind o coregrafie specială pentru soţia patronului. La finalul dedicaţiei, jucătorii au aruncat cu buchete de flori pentru artistă.

A ars perdelele la Dinamo :D
Pe cînd evolua la Dinamo, Bruno Simao era cunoscut drept un amator de whisky. Portughezul chiar a reuşit să dea foc la perdelele din camera sa de la Hotelul Rin, cînd a încercat să facă un cocktail flambat alături de Adrian Cristea. Pînă să ajungă pompierii însă, cei doi au reuşit să stingă focul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează