INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GIRONA 6-3

VIDEO Show old-school pe Bernabeu! La pauză era 1-1, dar a ieșit un show nebun cu 9 goluri! "Careu" Cristiano Ronaldo!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 00:14

Real Madrid a fost în formă maximă în meciul de duminică seara cu Girona. Madrilenii și-au demolat adversara, scor 6-3, la capătul unui meci în care Cristiano Ronaldo a reușit 4 goluri. 

Portughezul a fost cel care a deschis balul, marcând în minutul 11 după o pasă venită de la Kroos. Stuani a egalat pentru Girona în minutul 29, stabilind scorul pauzei.

Show-ul a început însă cu adevărat în repriza secundă! Ronaldo a dus-o pe Real în avantaj în minutul 48, când a înscris după o pasă perfectă a lui Benzema.

Lucas a dus scorul la 3-1 în minutul 59, reușind să înscrie plasat după ce a fost servit excelent de același Cristiano Ronaldo.

Portughezul a continuat balul în minutul 64, ducând scorul la 4-1 după ce a împins în poartă o minge respinsă greșit, ca urmare a unui șut al lui Benzema.

Stuani a reușit "dubla" în minutul 67, aprinzând din nou speranțele celor de la Girona.

Spectacolul total a continuat pe Bernabeu și în ultimele minute ale partidei. Bale a dus scorul la 5-2 în minutul 86, iar doar două minute mai târziu Girona a înscris golul trei, prin Juanpe.

Ronaldo și-a completat seara perfectă în prelungirile partidei, când a înscris din interiorul careului după o pasă a lui Kroos.

Grație victoriei, Real Madrid acumulează 60 de puncte și se apropie la 4 lungimi de Atletico, care a pierdut surprinzător pe terenul lui Villarreal, 1-2.

VIDEO cu golurile partidei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
neaga1900
neaga1900  •  19 Martie 2018, 10:21

Si din nou pe final de sezon Ronaldo este o tornada. O veste proasta mai ales pentru adversarii din Ucl. In Spania Madridul nu poate spera decat la locul doi, de care e nu departe, dar nici aproape. Doar Ronaldo ar putea castiga titlul de "pichici"- un final interesant, Messi&Ronaldo. De urmarit....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează