INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTO

VIDEO Și-a arătat clasa » Casillas a apărat un penalty decisiv pentru Porto

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 15:30

Porto, Koln, Valencia și Stoke participă la un turneu amical în Germania, iar Iker Casillas, portarul formației portugheze, a avut șansa să-și arate din nou clasa.

"Dragonii" și "liliecii" s-au întîlnit în meci direct, iar la finalul acestuia tabela arăta 0-0 astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Spaniolul a reușit să apere balonul trimis de Cancelo (VIDEO de la minutul 8:30).

Loteria penalty-urilor a oferit și un moment amuzant. Sergio Oliveira de la Porto a alunecat și a ratat lovitura de departajare în stilul lui David Beckham (VIDEO de la minutul 3:10).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează