INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

VIDEO și FOTO Chile este prima finalistă de la Copa America » Fanii s-au bătut cu forțele de ordine

FOTO: Reuters +21   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 09:04

Chile, țara gazdă, s-a calificat aseară în finala Copei America, după ce a trecut de Peru, scor 2-1.

Eroul chilienilor a fost atacantul Eduardo Vargas, care a reușit o dublă. Vargas a deschis scorul în minutul 42, cînd a profitat de o inexactitate în defensiva adversă și a marcat cu un șut din trei metri.

După pauză, Peru a egalat, profitînd de autogolul lui Gary Medel, în minutul 60, cînd a deviat în proprie poartă o centrare.

Golul victoriei a fost marcat în minutul 64. Medel i-a pasat lui Vargas și acesta a marcat spectaculos, cu un șut de la 25 de metri.

Vezi aici video

Meciul nu a fost lipsit de incidente, iar în prima repriză fundașul celor de la Peru, Zambrano, a fost eliminat, în minutul 20, după două galbene.

În finală, Chile va juca împotriva învingătoarei dintre Argentina - Paraguay, care se dispută azi.

SCANDAL DUPĂ MECI

După meci, fanii chilieni au ieșit pe străzi pentru a sărbători calificarea în finala Copei America. Din păcate pentru ei, totul a degenerat într-o bătaie cu forțele de ordine.

Poliția a intervenit cu tunuri cu apă pentru a-i calma pe fanii care aruncau cu torțe, iar suporterii au ripostat și i-au atacat pe polițiști.

Vezi aici video

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Iunie 2015, 11:40

...daca nu te bati cu gaborii ...nu esti fan ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close