INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO și FOTO Imagini-șoc din vestiarul lui Real Madrid: Ronaldo, cu o rană adâncă și sângele șiroind pe față + Cum a apărut azi la antrenament

Așa a venit Ronaldo azi la antrenamentul lui Real Madrid
Așa a venit Ronaldo azi la antrenamentul lui Real Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 18:04

Cristiano Ronaldo a fost accidentat de Schär în meciul cu Deportivo la Coruna, 7-1, în momentul în care a înscris golul său cu numărul doi.

Real Madrid a publicat imagini din vestiar cu Ronaldo primind îngrijiri, acesta având nevoie de mai multe puncte de sutură pentru a închide rana destul de adâncă.

Așa a venit Ronaldo la antrenament azi:

Starul portughez a fost lovit cu crampoanele în față și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Imaginile cu el verificând situația pentru a-și da seama dacă mai poate intra pe teren au făcut înconjurul lumii, Cristiano folosindu-se de telefonul unui membru al staff-ului madrilenilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1406588822742768
Niculae Danailescu  •  23 Ianuarie 2018, 07:04

- *** , e si frumos de pica !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vbga
vbga  •  22 Ianuarie 2018, 19:34

Lasa ca iese Badr Hari si ii arata el lu' Fabian Schar.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  22 Ianuarie 2018, 19:04

salutari, Din nefericire fotbalul a devenit un sport cu multe duritati permise de regulament una fiind sub numele "lupta corp la corp". Adica un artist al balonului este scos din posesia mingii pur si simplu prin impingere sau izbire ,nu prin atacul la minge. Sunt si alte chestii legate de jocul in sine care nu se prea mai practica in fotbalul de azi; -s-a abandonat regula "primul la minge",adica nu se fac doi-trei pasi pentru a prelua balonul ci se asteapta mingea chiar fiind marcat de doi -trei adversari deci in favoarea jocul static pagubos -zona lui 16 -20 metri nu mai e zona de realizare a golului ci se vrea a se merge in 6 metri si chiar in poarta cu mingea si astfel se inscriu putine goluri. -despre extrem de multe pase gresite sau inoportune ce sa mai zicem?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close