INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO și FOTO Imaginile devenite virale » Ce și-au spus Messi și Ronaldo în El Clasico și ce s-a întâmplat pe tunel

foto: Guliver/Getty Images +11   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 10:56

 Rivalitatea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo este, poate, cea mai comentată din istoria fotbalului. Cei doi jucători sunt mereu comparați și dezbaterile nu se opresc niciodată.

În El Clasico, atmosfera a fost destinsă între superstarurile celor două echipe. La un moment dat, Ronaldo și Messi au avut un scurt dialog, după cum se poate vedea în acest video.

Cristiano: Que pasa? (n.r. Ce faci?)
Messi: Tranquilo. (n.r. Calm)

Înainte de ieșirea pe teren pentru meci, Messi și Cristiano s-au salutat, atmosfera dintre jucătorii celor două echipe fiind, în general, bună.

"Cursa" pentru supremație dintre argentinian și portughez, începută în 2006, când Messi era un star în devenire la Barcelona, iar Ronaldo impresiona la Manchester United, a devenit și mai strânsă în 2009, când portughezul a semnat cu Real Madrid. Odată cu performanțele au venit și milioanele de fani din întreaga lume care duc o nesfârșită discuție în contradictoriu despre care dintre ei este "Cel mai bun fotbalist al Planetei".

Contrele dintre fani îi pun mereu în antiteză pe cei doi, dar ei par mult mai relaxați.
kindcharmingcero

De-a lungul timpului, întâlnirile directe dintre Ronaldo și Messi au oferit momente spectaculoase pe teren, dar și mostre de respect. S-au și contrat, fiind inevitabil, dar au demonstrat că rivalitatea dintre ei e una sănătoasă, sportivă și în niciun caz nu se poate vorbi despre ură.

tumblr nfaqmb8exp1qjexqoo4 400tumblr nfaqmb8exp1qjexqoo3 400

"Ca să fiu sincer, această rivalitate a fost construită de presă. Ne înfruntăm profesional şi avem o relaţie normală. Împărțim această scenă de mulți ani ani! Avem o relație bună. Nu sîntem prieteni apropiați, dar ne respectăm" Cristiano Ronaldo

"Suntem rivali când jucăm unul contra celuilalt, atâta tot. Nu suntem prieteni, dar ne respectăm. Cristiano e o persoană bună și un fotbalist de top" Lionel Messi

Fiul lui Ronaldo e mare fan Messi, iar portughezul nu are nicio problemă cu asta: "Cristiano jr e inteligent, știe care sunt fotbaliștii de top și e normal să-i placă Messi". Mai mult, la Gala Balonului de Aur, fotbalistul lui Real Madrid și-a încurajat fiul să meargă să-l salute pe jucătorul Barcelonei. 

 tumblr nxlh8e6bvk1u3qkodo1 400tumblr nxlh8e6bvk1u3qkodo2 400

tumblr nxlh8e6bvk1u3qkodo4 400tumblr nxlh8e6bvk1u3qkodo5 400

 În galeria foto sunt surprinse o parte dintre momentele care arată că Ronaldo și Messi au o atitudine amicală de fiecare dată când se întâlnesc.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nucu43
nucu43  •  05 Decembrie 2016, 13:54

"Que pasa", in niciun caz nu inseamna "Ce faci"!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează