INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

VIDEO şi FOTO ”Lăsaţi drogurile, alegeţi fotbalul!”. Aşa cer ele, ”Divele din Medellin”

Înaintea meciurilor ”Divele” se antrenează ca la carte +21   FOTO
Înaintea meciurilor ”Divele” se antrenează ca la carte

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2012 16:27

Oraşul columbian Medellin este recunoscut drept ”Cartelul drogurilor”. Desigur, din cauza stupefiantelor produse şi a mulţilor traficanţi din zonă. Urbea, a doua ca mărime din Columbia, tinde însă să devină faimoasă şi datorită celor numite ” Divele din Medellin”.
Vezi mai jos o galerie foto cu ”Divele”.
 
Ideea a aparţinut fraţilor Alejandro şi Juan Felipe Duque. Aceştia s-au gîndit, sub sloganul ”Lăsaţi drogurile, alegeţi fotbalul!”, să formeze o echipă de fete frumoase, numai din Medellin. Şi cum altfel decît făcînd o selecţie printre modele. Au ales 42, cu vîrste între 16 şi 35 de ani. Cu întreg lotul a început să se organizeze meciuri de fotbal demonstrative pe terenuri sintetice, pentru a arăta celorlalţi că sînt şi alte lucruri ce merită atenţie. Încasările au numai destinaţii caritabile.
 
Vezi jos un video cu ”Divele” în acţiune.
Iniţiativa a avut mare succes. De la zeci, numărul de spectatori a crescut la sute. La meciuri, dar şi la pregătiri, unde fetele fac mereu show. Desigur, au şi antrenor. Interesul a devenit tot mai mare, iar ”Divele” a ajuns cunoscute în toată Columbia, iar acum, datorită promovării media, devin senzaţie şi la nivel mondial.
”Majoritatea jucăm machiate, pentru că venim de la muncă, de la prezentări de modă. Sîntem coafate, cu unchii false, pudrate, dar nu contează. Jucăm, luăm totul foarte în serios”, a zis una dintre fete. Alta a completat: ”Soţului meu nu-i place fotbalul, dar vine să mă vadă. E un sport care m-a atras de mică, este un viciu, aş fi vrut să-l practic de mai mult timp”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează