INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 2-3

VIDEO și FOTO Victorie însângerată » Barca învinge în prelungiri în El Clasico, 3-2, și titlul încă se joacă în Spania

Foto: Reuters +30   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 23:30

Barcelona a câștigat dramatic duelul de pe Santiago Bernabeu contra Realului, scor 3-2, grație unui gol marcat de Messi în ultimul minut, într-un meci în care Barcelona a evoluat în superioritate numerică timp de aproximativ un sfert de oră. A fost golul 500 pentru argentinian!

Real a început meciul în atac, iar madrilenii au cerut penalty încă din minutul al doilea, când Umtiti a intrevenit în careu asupra lui Cristiano Ronaldo, dar centralul a lăsat jocul să continue.

Câteva minute mai târziu, același Ronaldo a fost lansat pe partea dreaptă într-un contraatac al Realului. Portughezul a trecut de Pique și a pătruns în centru, dar șutul său nu-i pune probleme lui Ter Stegen.

Barcelona a replicat printr-un șut periculos al lui Suarez, expediat din zonă centrală, care a trecut însă pe lângă poartă.

La jumătatea primei reprize, Messi și Marcelo au sărit într-un duel la minge în jumătate de teren a Realului, iar fundașul madrilenilor i-a aplicat un cot în gură starului argentinian, care a rămas întins pe gazon.

Arbitrul Hernandez a lăsat jocul să continue, iar meciul a fost oprit abia după câteva secunde, când Ronaldo expediat un șut pe lângă poarta lui Ter Stegen. Medicii au intrat imediat pe teren când au observat că Messi scuipa sânge și i-au acordat acestuia îngrijiri medicale, iar argentinianul a revenit pe teren.

Casemiro a deschis scorul în minutul 33, la o fază la care Ramos a lovit mai îbntâi bara, iar mingea a ricoșat la mijlocașul brazilian. Barcelona a egalat însă cinci minute mai târziu, prin Messi, și a stabilit scorul pauzei.

Real Madrid a fost formația mai periculoasă în partea secundă, însă oamenii din atacul lui Zinedine Zidane nu au reușit să profite de erorile făcute de catalani în defensivă.

În minutul 67, Ronaldo a ratat incredibil, după o pasă trimisă de Asensio. Portughezul era singur cu portarul, dar a trimis peste poartă din doar câțiva metri. la Faza imediat următoare, Suarez reluat incredibil din interiorul careului, dintr-o poziție dificilă, dar Navas a reușit să respingă.

În minutul 72, Rakitici l-a driblat pe Toni Kroos și a șutat imparabil de la aproximativ 20 de metri, fără ca Navas să mai poată interveni, și a dus scorul la 2-1 pentru oaspeți.

Sergio Ramos și-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a văzut direct cartonașul roșu pentru o intrare la Messi și a ajuns la a cincea eliminare într-un El Clasico.

Cu doar câteva minute înainte de final, Marcelo a centrat de pe partea stângă, iar balonul l-a găsit demarcat în careu pe James Rodriguez, care l-a învins pe Ter Stegen cu un șut din prima și a restabilit egalitatea.

La ultima fază, Messi finalizat perfect un contraatac excepțional al Barcelonei și a ajuns la golul cu numărul 500 în tricoul Barcelonei.

Catalanii egalează Realul și trec în fruntea clasamentului, dar madrilenii au un meci mai puțin disputat.

clasament

VIDEO » Real Madrid - Barcelona 2-3
Au marcat: Casemiro '28, James Rodriguez '86 / Messi '33, '90+2 Rakitici '73
Sergio Ramos a văzut cartonașul roșu în minutul 78
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start

Real Madrid: Navas - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Casemiro, Modric, Kroos  - Bale, Benzema, Cristiano
Rezerve: Casilla, Danilo, Kovacic, Isco, James, Asensio, Morata
Antrenor: Zinedine Zidane

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta - Messi, Suárez, Alcácer
Rezerve: Cillessen, Denis Suárez, Arda, Mascherano, Digne, Gomes, Aleñá
Antrenor:
Luis Enrique

 
 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (111)
zecs93
zecs93  •  24 Aprilie 2017, 03:51

Cel mai frumos EL-Clasico din ultimii 3 ani !!! A avut ritm, final nebun, iar Barca a meritat victoria !!!

andrei.33
andrei.33  •  24 Aprilie 2017, 01:40
Postat de adriann_ pe 24 Aprilie 2017, 01:31

Tu realizezi ca l-au oprit in R1 pe Lewandowski (scapat singur-singurel) pentru un offside inexistent? Asta iti anuleaza din start argumentul oricum eronat . N-ai cum s-o sucesti, a vazut o lume intreaga, a fost hotie ca pe vremea lui SereaCo. La fel si in seara asta. Nu mai zic de Casemiro etc. Pacat de Marcello ala, e absolut fabulos, dar Cr si Benzema trebuiau sa fie in Anglia sau China de cand s-a terminat Euro. Au ratat momentul sa schimbe garnitura si acum o dreg din arbitraje.

Ce anume e eronat? Nu vezi clar offside-ul respectiv? Unde e eroarea ca nu pricep? De asemenea nu inteleg cum imi anuleaza argumentul faptul ca Lewa a fost oprit din actiune in conditiile in care putea sa termine faza in mai multe feluri, inclusiv sa dea in portar, in bara, in peluza sau sa alunece pe iarba. Eu vorbesc despre fapte concrete din meci, nu derulari ipotetice de faze. Eu iti zic de un gol de 2-1 inscris dintr-o faza de offside, iar meciul se ducea la 1-1 si la revedere.

adriann_
adriann_  •  24 Aprilie 2017, 01:31
Postat de andrei.33 pe 24 Aprilie 2017, 01:22

Hotia la care te referi s-a petrecut mai cu seama in prelungiri. La golul 2 al nemtilor (autogol Ramos) Lewandowski era in offside. Cu un arbitraj corect nu se ajungea la prelungiri si nici la hotia pe care o invoci. Intelegi?

Tu realizezi ca l-au oprit in R1 pe Lewandowski (scapat singur-singurel) pentru un offside inexistent? Asta iti anuleaza din start argumentul oricum eronat . N-ai cum s-o sucesti, a vazut o lume intreaga, a fost hotie ca pe vremea lui SereaCo. La fel si in seara asta. Nu mai zic de Casemiro etc. Pacat de Marcello ala, e absolut fabulos, dar Cr si Benzema trebuiau sa fie in Anglia sau China de cand s-a terminat Euro. Au ratat momentul sa schimbe garnitura si acum o dreg din arbitraje.

Vezi toate comentariile (111)
Comentează
Close