INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Sir Alex Ferguson povesteşte o întîmplare amuzantă cu Eric Cantona: "M-am făcut că nu îl văd şi am spus «Doamne fereşte»"

Foto:futbolnova.com
Foto:futbolnova.com

Articol de GSP - Publicat joi, 25 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 decembrie 2014 13:52

Alex Ferguson şi Eric Cantona sînt două dintre cele mai importante nume din istoria lui Manchester United, iar fostul manager a povestit o întîmplare amuzantă cu fostul mare jucător.

" Eric Cantona a fost un jucător foarte bun şi o persoană diferită de restul. Ţin minte că eram invitaţi la o petrecere foarte importantă şi trebuia să ne îmbrăcăm elegant. Eu am venit primul şi stăteam cu ceilalţi invitaţi cînd a ajuns şi el.

L-am văzut pe Cantona intrînd in sală şi era îmbrăcat într-o geacă asemănătoare cu cele purtate de indieni, cu un simbol indian foarte mare.

Toată lumea s-a oprit şi se uita el, iar eu am întors capul în direcţia opusă. M-am făcut că nu îl văd şi am spus «Doamne fereşte». Ceilalţi jucători se uitau la mine şi aşteptau o reacţie.

Următoarea zi am vorbit cu Cantona şi mi-a spus «Eu cred că m-am îmbrăcat normal, nu că a fost ceva ieşit din comun»", a povestit Ferguson.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  25 Decembrie 2014, 21:20

hal de articol. tipic je gsepeului.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  25 Decembrie 2014, 14:07

eric cantona! smecherman!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează