INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - PORDENONE 0-0 (5-4 D. PEN.)

VIDEO Spalletti autocritic după chinul liderului din Serie A: ”Meritau să se califice! Nu mi-am făcut datoria”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 10:14

Luciano Spalletti, antrenorul lui Inter, admite că adversarii din liga a treia puteau produce surpriza, după ce Inter a învins la penalty-uri (5-4) Pordenone în Cupa Italiei. "Să o duci pe Inter până la loviturile de la 11 metri e ca și cum am fi câștigat trofeul", a replicat adversarul Colucci.

De la nulul cu campioana Juventus la un rezultat identic împotriva locului 5 din Lega Pro nu e un drum prea lung de parcurs. A dovedit-o în doar trei zile Inter, cât pe ce să se facă de râs cu Pordenone.

Chinuit 120 de minute de o tenace trupă friulană, susținută pe "Meazza" de peste 4.000 de fani (aproape 10% din populația orășelului), liderul Seriei A a trecut în "sferturile" Cupei abia după al 7-lea penalty, transformat de Nagatomo!

Rezumatul VIDEO al meciului

"Am crezut în calificare"

"Probabil că Pordenone merita să se califice. A fost dezordine în teren, fiecare a căutat să rezolve singur. Și ei s-au apărat bine, din repriza a doua au parcat autobuzul în careu. E vina mea că nu mi-am făcut datoria și nu mi-am pus în gardă suficient jucătorii, rezervele noastre având dificultăți", și-a făcut "mea culpa" Spalletti.

Adversarul său, Leonardo Colucci, promisese că se întoarce pe jos acasă cu președintele, dacă se califică:

"Am crezut că vom reuși. S-o duci pe Inter până la loviturile de la 11 metri e ca și cum am fi câștigat trofeul. Am avut 4-5 ocazii în fața singurei neînvinse din Serie A. Jucătorii erau toți cu capetele plecate în vestiar". 

"Șopârla Inter a învins doar după al șaptelea penalty. Meci mizerabil făcut de liderul Seriei A contra surprizei din Serie C, care a lovit o dată și bara" Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează