INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Spectacol total în Premier League! Liverpool, egal cu emoţii în derby-ul cu Arsenal » Fază horror cu Skrtel şi Giroud în prim plan

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 20:42

Liverpool şi Arsenal au oferit un adevărat spectacol pe Anfield în derby-ul acestei etape. Partida s-a terminat la egalitate, 2-2. 

VEZI VIDEO!

Gazdele au fost mai periculoase pe tot parcursul partidei, însă londonezii au fost mereu atenţi în faţa porţii şi au marcat la două dintre puţinele ocazii pe care le-au avut.

Coutinho a deschis scorul în minutul 45, însă peste doar două minute Debychy a marcat, stabilind astfel scorul pauzei.

Giroud a adus-o pe Arsenal în avantaj în minutul 64, însă scorul final a fost stabilit de Skrtel în minutul 97.  Partida a fost prelungită cu 9 minute după ce Skrtel a fost călcat pe cap de Giroud în minutul 52. VIDEO

În urma acestui scor Arsenal rămîne doar pe locul 6, cu 27 de puncte, 5 sub Manchester United şi la 12 de Chelsea, care are şi un joc mai puţin. Liverpool e departe de forma din sezonul trecut, fiind în prezent doar pe locul 10.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
willsonraul
willsonraul  •  22 Decembrie 2014, 09:24
Postat de viezure pe 22 Decembrie 2014, 00:27

Scorul, pana la urma, a fost echitabil... fotbalul britanic este spectaculos indiferent daca se termina 0-0 sau 6-4. Ar trebui sa-l mediatizati mai des.

Corect , ar trebui sa se ocupe mai mult de asta . Si ar fi frumos sa ofere link-uri de pe site-urile britanice de sport , nu de de pe vreun site livescore . Ma bucur ca am obtinut macar un punct , dar care este , intr-adevar echitabil .

viezure
viezure  •  22 Decembrie 2014, 00:27

Scorul, pana la urma, a fost echitabil... fotbalul britanic este spectaculos indiferent daca se termina 0-0 sau 6-4. Ar trebui sa-l mediatizati mai des.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează