INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

VIDEO Steven Gerrard i-a făcut pe fanii celor de la Liverpool să plîngă la ultimul antrenament

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 18:54

Steven Gerrard este unul dintre cei mai iubiţi jucători de către fanii celor de la Liverpool, care la ultimul antrenament au oferit încă o dovadă de afecţiune faţă de căpitanul ”cormoranilor”.

Englezii s-au antrenat la Princeton, în New Jersey, fiind plecaţi în turneu în SUA. Gerrard s-a oprit să se fotografieze cu fanii şi să semneze autografe, iar una dintre fane nu şi-a putut stăpîni lacrimile la întîlnirea cu idolul ei.

Nu este pentru prima oară cînd căpitanul ”cormoranilor” îşi face fanii să plîngă. În aprilie, la partida cu Chelsea, suporterii au plîns cînd Gerrard a alunecat într-un duel cu Demba Ba, iar Liverpool a pierdut titlul după acel meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
blondistador
blondistador  •  30 Iulie 2014, 21:16
Postat de strazi1 pe 30 Iulie 2014, 00:36

Simplu, Gerard isi stie locul comparativ cu alti milionari din acest fotbal, iar cand in viata esti ars de cine tie- mai aproape si vezi un asa caracter ca nu are harfe, iti plange inima,cine nu a fost ars la bani nu stie comparatia ............. trist dar adevarat, bravo lui,......

ce inseamna harfe? sunt mai nou in limba asta si nu vreau sa raman prost. lumineaza-ma!

10nutz_413x
10nutz_413x  •  30 Iulie 2014, 09:22
Postat de bvd_magheru pe 30 Iulie 2014, 06:30

Prea il cred astia GOD pe Steve G de la finala aia de la Istanbul !!! e UN BAIAT MUNCITOR CU UN PIC DE TALENT SI ATIT . Nu a castigat nici in campionat si nici la English Squad nu a spart gura tirgului .

spre deosebire de tine, care esti si GOD si spargi si gura targului. (numai ca pe aici pe forumuri si chat-uri.) Hai sictir!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  30 Iulie 2014, 06:30

Prea il cred astia GOD pe Steve G de la finala aia de la Istanbul !!! e UN BAIAT MUNCITOR CU UN PIC DE TALENT SI ATIT . Nu a castigat nici in campionat si nici la English Squad nu a spart gura tirgului .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează