INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Stoger a readus victoriile la Dortmund » Meci entuziasmant cu Hoffenheim, iar Borussia revine pe podium! Toate rezultatele zilei

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 22:09

Borussia Dortmund a câștigat derby-ul rundei în Bundesliga, scor 2-1 cu Hoffenheim pe teren propriu, și a revenit pe podium. Este a doua victorie din două meciuri pentru noul antrenor, Peter Stoger.

În ciuda unui început de meci în care a avut două oportunități importante de a înscrie, Dortmund s-a văzut condusă după 20 de minute, când Hoffenheim a deschis scorul prin Uth, în urma unui pas greșit la ofsaid al apărării gazdelor.

Dortmund a continuat să atace însă în partea secundă, iar reușitele lui Aubameyang, în minutul 63 din penalty, și Pulisici, în minutul 89, au întors soarta partidei și au adus cele 3 puncte Borussiei.

Bayern a câștigat cu emoții partida de la Stuttgart, unde gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în ultimul minut de joc, în timp ce Schalke a reușit o nouă revenire spectaculoasă, cu un gol marcat în ultimul minut, după ce a fost condusă cu 2-0 de Eintracht Frankfurt.

Tot în această rundă, FC Koln a bifat prima victoriei a sezonului, 1-0 pe teren propriu în fața celor de la Wolfsburg.

Rezultatele zilei

VIDEO Augsburg - Freiburg 3-3
Au marcat: Finnbogason '1, '90+1, '90+3 / Gunter '20, Petersen '48, '65

VIDEO Werder Bremen - Mainz 2-2
Au marcat: Bargfrede '2, Belfodil '17 / Quaison '70, 'Frei '90+3

VIDEO Eintracht Frankfurt - Schalke 2-2
Au marcat: Jovici '1, Haller '65 / Embolo '82, Naldo '90+5

VIDEO Köln - Wolfsburg 1-0
A marcat: Clemens '67

VIDEO Stuttgart - Bayern 0-1
A marcat: Muller '79

VIDEO Borussia Dortmund - Hoffenheim 2-1
Au marcat: Aubameyang '63, Pulisici '89 / Uth '21

clasament


Foto: Twitter

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează