INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

VIDEO Super-fotbalistul care a renunțat la carieră pentru grătare și bere: "Începusem să urăsc ce am iubit dintotdeauna" + Motivul incredibl pentru care l-a refuzat pe actualul selecționer al Argentinei

FOTO: Guliver / GettyImages
FOTO: Guliver / GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 13:30

Dani Osvaldo (31 de ani) este un personaj inedit în peisajul fotbalistic. A renunțat la fotbal în 2016 pentru a se apuca de cântat, iar acum a mai dat o declarație savuroasă despre motivele retragerii.

Osvaldo a vorbit în Gazzetta dello Sport despre retragerea sa din fotbal: "Nu o mai puteam face. Am avut oferte din China și de la cluburi din Champions League, dar eram deja rupt de fenomen. Începusem să urăsc ceea ce am iubit dintotdeauna. Fotbalul merită respectat, dar eu prefer grătarul și berea în locul banilor".

"Vreți să râdeți? În decembrie 2016 m-a contactat Sampaoli. Era la Sevilla atunci. Mi-a zis că are nevoie de un atacant. L-am refuzat. Trebuia să merg la festivalul de rock Cosquin. Suntem doi oameni nebuni. A zis că mă înțelege, nu am cum să-l ratez", a mai adăugat italianul.

Osvaldo și-a început cariera la Huracan și a mai trecut de-a lungul timpului pe la Atalanta, Lecce, Atalanta, Bologna, Espanyol, Roma, Southampton, Juventus, Inter, Porto și Boca Juniors.  

14
meciuri are Osvaldo în tricoul națioanalei Italiei, pentru care a marcat 4 goluri

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  18 Noiembrie 2017, 18:20

Un fotbalist adevarat care su si-a batut joc de fotbal de dragul banilor.

baruch
baruch  •  18 Noiembrie 2017, 16:58

pai la banii astia trebuia sa fie nebun sa mai faca altceva decat bere si gratare :) pe bune acum. ce sens are sa-ti refuzi placerile? cand sa bei? la 80 de ani?

alexzece
alexzece  •  18 Noiembrie 2017, 16:47
Postat de onduku pe 18 Noiembrie 2017, 16:20

***, a facut undeva intre 5 si 10 milioane de euro din fotbal.

Cred ca a facut chiar si mai mult.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează