INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

VIDEO Supergol încasat de un fost portar al Stelei la Copa America » Reușita a venit în minutul 2

Johan Venegas a șutat perfect spre poarta lui Zapata // FOTO: Guliver/GettyImages
Johan Venegas a șutat perfect spre poarta lui Zapata // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2016 14:01

Calificată deja în sferturile de finală de la Copa America Centenario, Columbia a fost învinsă de Costa Rica, 2-3, în ultimul meci din grupe.

În poarta columbienilor a stat Robinson Zapata, fostul portar al Stelei, antrenorul Jose Pekerman mizând pe mai multe rezerve.

În vărstă de 37 de ani, Zapata a încasat un gol de generic în minutul 2 al meciului. Johan Venegas a marcat cu un șut de la marginea careului, care s-a dus direct în vinclul porții lui Zapata.

Zapata a venit în 2007 la Steaua și a jucat 4 ani la formația roș-albastră. Ulterior, s-a transferat la Galatasaray, iar acum joacă la Santa Fe, în Columbia.

În celălalt meci din Grupa A de la Copa America, SUA a învins-o pe Paraguay. Columbia și SUA s-au calificat în sferturi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
128985190855232
Laurentiu Icusca  •  12 Iunie 2016, 19:08

un portar foarte bun,cu niste reflexe incredibile pe linia portii,meciul cu arsenal de la londra confirma asta..un pic mai slab pe centrari,dar oricum un portar bun..mult peste ce a avut steaua apoi

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Iunie 2016, 14:32

...blat pentru pariuri ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează