INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FA CUP

VIDEO Supermeci în finala FA Cup » Chelsea trece de Southampton și se va duela cu United în ultimul act al competiției: gol fabulos marcat de Giroud!

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 18:46

Chelsea s-a calificat în finala FA Cup după ce a trecut fără prea mari probleme de Southampton, scor 2-0. Echipa lui Antonio Conte a dominat partida, dar a marcat abia după pauză.

Cu un joc fricos, echipa lui Mark Hughes a avut apariții rarisime în careul londonezilor. Chiar și așa, singurul șut pe poartă din prima repriză i-a aparținut.

Primul gol a fost înscris de Olivier Giroud, în minutul 46. Francezul venit de la Arsenal a reușit o fază fantastică. Servit de Hazard, atacantul s-a distrat cu fundașii și portarul advers. A înșirat 4 fundași, unul dintre ei a incomodat chiar și portarul, și a trimis în poarta goală.

Scorul final a fost stabilit pe final de meci. Alvaro Morata a pus capul din șase metri la o centrare a lui Azpilicueta, mingea a lovit pământul și a intrat în poartă.

În ultimul act al competiției, care se va desfășura pe Wembley, pe 19 mai, Chelsea o va întâlni pe Manchester United, care a învins-o pe Tottenham, 2-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează