INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Supertransfer anunțat de Florentino Perez: "La vară va fi la Real Madrid"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 12:00

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a anunțat că a perfectat deja un transfer pentru vara viitoare.

Real Madrid s-a înțeles cu Penarol pentru transferul lui Federico Valverde. Mijlocașul urugayan are 17 ani și va putea fi transferat abia în vara lui 2016, cînd va fi major.

Valverde a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Mondialul sub 17, disputat în martie, fiind al doilea marcator, cu șapte goluri.

"Valverde are 17 ani, dar cînd va împlini 18 ani, va fi la Real Madrid", a spus Perez pentru presa din Spania.

400.000 €este cota lui Valverde potrivit transfermartk.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
zidane92
zidane92  •  05 Septembrie 2015, 16:31
Postat de botizann pe 05 Septembrie 2015, 13:39

Singurul sportiv Valverde e spaniol Si e prin Vuelta , asta e Halilovic 2 , nimic despre nimic

Daca Valverde e sportiv nu un gainar inseamna ca in 2015 campioana romaniei en-titre nu e fcsb ci Corvinul Hunedoara! Un dopat oportunist!

ftwraku
ftwraku  •  05 Septembrie 2015, 15:26

In ziua de azi,trebuie sa folosesti clisee,logica sa lipseasca si sa fie inlocuita de ipocrizie si de prostie,si in general sa ai abilitatea de a calca pe cadavre fara nicio remuscare....***....Ok,sa vedem cat o sa tina si asta:))))ok,*** toti pt rating,sa vedem unde se va ajunge :)))))))))))))))))) Si asa,traim intr-o lume economico-social nazista....de fapt,in nemernicia lor,si nazistii aveau principii....ne-am americanizat de tot,totul este pe baza de super,avem x factori ,insula prostitutiei sau cum se numeste,internet,tablete si fast banking:))))))))) Probabil o sa fim si cea mai frustrata specie din punct de vedere sexual:) Exagerari,clisee,prostutie si prost gust=90 %din presa. Insa acel 10%este intr-o scarere rapida:))))))))))) Supetransfer,un jucator de 17 ani care nimeni nu stie daca se va integra,daca va ajunge un mare jucator(posibil),supertransfer deja:) Ne-au zis si cota 400.000 pe transfermarkt,va dati seama,au lucrat din greu la acest articol:) Felicitari GSP. SUPERARTICOL!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  05 Septembrie 2015, 15:19

vorbitul vorbelor,principala activitate mondiala:)) "Supertransfer":)) ma intreb daca notiune de transfer mai exista:)) cred ca noua generatie,saraca de ea,in ce lume *** traiesc,nu o sa vb.decat despre supertransfer,superactivitate,mega ultra soc incredibil nemaivazut :))) Mie mila de astia care se ajung pe lume acum in societatea asta ***....Rasu-plansu:))))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close