INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Surpriză în Spania! Villarreal a întors soarta partidei cu Barcelona în 5 minute

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 18:53

Villarreal și Barcelona au terminat la egalitate în etapa a 30-a din La Liga, scor 2-2, după ce formația catalană a condus cu 2-0.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 20 prin Rakitici, iar înainte de pauză, Neymar a majorat diferența dintr-un penalty. Villarreal a revenit în joc în minutul 57, după reușita lui Bakambu.

Cinci minute mai târziu, Mathieu a deviat o minge în propria poartă și a adus un punct nesperat după prima repriză lui Villarreal.

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Barcelona continuă să rămână lider în La Liga, cu 76 de puncte, la 9 lungimi peste următoarea clasată Atletico Madrid. Villarreal este pe 4, cu 54 de puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
helena
helena  •  20 Martie 2016, 20:10

In ultimele minute arbitrul a refuzat un penlty clar lui Villareal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează