INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Suspendarea lui Arda Turan bate toate recordurile » Imagini cu ieșirea necontrolată a jucătorului împrumutat de la Barcelona

Arda Turan FOTO: Captură Youtube
Arda Turan FOTO: Captură Youtube

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 20:44

Arda Turan (31 de ani) a fost suspendat 16 etape după ce a protestat agresiv la o decizie luată de unul dintre arbitrii asistenți ai înfruntării Bașakșehir - Sivasspor, 1-1.

Golul primit în prelungirile partidei cu Sivasspor l-a scos din minți pe Arda Turan. Câteva clipe mai târziu, mijlocașul împrumutat de la FC Barcelona s-a îndreptat amenințător spre unul dintre tușieri, i-a adresat cuvinte dure și l-a amenințat. Ieșirea necontrolată îl va costa scump. Mai exact, o suspendare de 16 meciuri și o amendă de aproximativ 7.000 de euro, conform celor de la L'Equipe.

Bașakșehir este în luptă directă pentru titlu cu Galatasaray și Fenerbahce. Cu două etape înaintea finalului de sezon, cele 4 sunt despărțite de doar 4 puncte.

clasament Turcia

Galatasaray 69 de puncte
Fenerbahce 66 de puncte
Basaksehir 66 de puncte
Beșiktaș 65 de puncte

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
godot
godot  •  11 Mai 2018, 11:11

Hagi făcea una ca asta la 5-6 meciuri, pe când juca la Galatasaray.

fcu1948
fcu1948  •  11 Mai 2018, 08:01

@balauru48 Prostălăule, când te bagi aiurea în seamă, deși nu ai habar despre o situație/problemă/speță, se numește intervenție abuzivă. Iar dacă în prostia ta îl mai și cerți pe cel care cunoaște chestiunea respectiva, atunci chiar că ești nesimțit!

cneius
cneius  •  11 Mai 2018, 07:20
Postat de pma77 pe 11 Mai 2018, 01:23

Trebuie sa-l intelegem e turc dar nu se compara cu iesirea *** de Ganea care trebuia suspendat pe viata dupa ce l-a strans de gat pe Mudura dar a luat mai putine etape decat turcul :)

Ganea a luat 22 de etape, reduse apoi la 16 !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează