INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INDONEZIA

VIDEO Suspiciune de blat în Indonezia » S-au dat cinci autogoluri într-un meci! Motivul fabulos pentru care nici una dintre echipe nu voia să cîştige

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 17:08

Meciul dintre PSS Sleman şi PSIS Semarang, din a doua ligă din Indonezia s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2.
Meciul este suspectat de blat, deoarece toate golurile au fost autogoluri, iar din video reiese că echipele refuză jocul şi nu vor să cîştige meciul, deoarce echipa cîştigătoare urma să joace cu FC Pusamania Borneo, o echipă cunoscută ca aparţinînd mafiei indoneziene.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ortega
ortega  •  29 Octombrie 2014, 10:57

Meciul este suspectat de blat, deoarece toate golurile au fost autogoluri, iar din video reiese că echipele refuză jocul şi nu vor să cîştige meciul, deoarce echipa cîştigătoare urma să joace cu FC Steaua București, o echipă cunoscută ca aparţinînd mafiei românești ...

bivumu
bivumu  •  29 Octombrie 2014, 06:51

Tolomaci. Sa puna mana pe youtube si sa vada cum se tranteste un meci de catre profesionisti : Austria - Germania la Mondiale, Anglia-Irlanda (parca), ca de meciuri in capionatele interne ale tarilor europene, mi-ar trebui 2 zile sa le insir. :) Acum, pun si eu o intrebare idioata : chiar conteaza impresia artistica la un meci trantit ?

cracker
cracker  •  28 Octombrie 2014, 20:01
Postat de dordor pe 28 Octombrie 2014, 19:36

ei na, e mina lui Arpi si a lui Gigi !

A lui Arpi se poate ca el premiaza arbitrii, a lui Gigi nu cred, el e singurul prostovan care umbla cu banii dupa jucatori sa joace corect pe teren si ii confisca fiscu' banii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează