INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO » Suspiciune de dopaj la Barcelona? Investigaţii suplimentare făcute lui Leo Messi: "Ciudat, nu?"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 15:18

Lionel Messi a marcat aseară un hat-trick în victoria Barcelonei cu Espanyol, 5-1, iar astăzi a făcut parte din lista celor cinci jucători care au participat la testul de dopaj.

Dintre toţi jucătorii, doar argentinianul a fost ales să dea probe atît de urină, cît şi de sînge, fapt ce a stîrnit uimirea şi lui Messi.

"Zi de teste de dopaj. Dintre toţi cinci aleşi, doar eu am făcut test şi de urină şi de sînge. Ciudat, nu?", a scris Messi pe contul său de Instagram.

644118-1.jpg

Vezi aici video cu golurile lui Leo Messi din meciul cu Espanyol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (101)
salaaurel
salaaurel  •  09 Decembrie 2014, 17:42

Platini nu mai știe cum sa-l elimine de la Balonul de Aur,gunoiul francez.

gabrita
gabrita  •  09 Decembrie 2014, 14:20

Pe messi il suspectez ca este dopat cu talent, doar asta are in exces.

arahnomania
arahnomania  •  09 Decembrie 2014, 13:51
Postat de madskills pe 09 Decembrie 2014, 12:57

Probabil voi inca mai credeti in Peter Pan si-n Zana Maseluta. TOTI sportivii de top, de la Usain la Phelps, de la Cristiano la Messi, toti se dopeaza. Nu asta face diferenta intre ei si altii. Ei sunt in lumina reflectoarelor, asta e "problema". Credeti ca Xavi sau Khedira traiesc doar cu laptic si cornulet dimineata? Fotbalul e o industrie de miliarde (am ras cand am citit zeci de milioane mai jos) nu mai e demult un sport. Nici Cristiano, nici Messi, nu o sa fie vreodata prinsi dopati. Sunt niste zei pt sportul asta. Dar acum dopati-l pe Tanase sau pe Torje, o sa joace la fel ca astia doi?? Daca acolo se facea diferenta, Torje era la Real acum. :)

Hai mai ca sperii copiii astia... Nu se dopeaza nimeni, nimeni nu face blat, nici macar Praslea nu era dopat, Alba ca zapada era virgina si, bineinteles, celebrul "The Lion King" nu e o poveste despre incest... In rest, da... Iohannis are prea multe case =))

Vezi toate comentariile (101)
Comentează
Close