INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Tătărușanu a luat 4 goluri de la Inter, dar Fiorentina s-a impus în meciul sezonului din Serie A

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 10:43

Fiorentina și Inter au făcut un adevărat spectacol în etapa cu numărul 33 din Serie A TIM. Din fericire echipa lui Ciprian Tătărușanu a câștigat, însă românul a încasat 4 goluri.

VEZI VIDEO

Formația din Florența s-a impus cu 5-4, cu mari emoții, deși la un moment dat conducea cu 5-2. Vecino a deschis scorul după centrarea lui Milici. Inter a întors rezultatul după reușitele lui Perisici și Icardi din minutele 28 și 34. 2-1 pentru oaspeți avea să fie scorul pauzei.

A doua repriză a fost groaznică pentru Inter. Bernardeschi a irosit un penalty în minutul 52, însă din minutul 62 și până în 70 gazdele au marcat de 3 ori. Astori a făcut 2-2 în minutul 62, Vecino a reușit dubla imediat, iar Babacar a făcut 4-2 în minutul 70.

Același Babacar a reușit "dubla" în minutul 79, însă Inter n-a renunțat. Icardi a punctat în minutele 88 și 90+1, iar Brozovici putea face 5-5, însă Astori a scos de pe linia porții șutul acestuia.

Fiorentina are 55 de puncte și ocupă locul 8 în Serie A. Inter e abia pe 7, cu 56 de puncte. AC Milan e pe 5 cu 58 de puncte, însă cu un meci mai puțin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează