INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FILM

VIDEO Ți se face pielea ca de găină » A apărut trailer-ul filmului despre Cristiano Ronaldo, de la realizatorii documentarului "Senna"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2015 17:50

Realizatorii filmelor documentar de succes "Senna" și "Amy" se pregătesc să lanseze pelicula dedicată lui Cristiano Ronaldo. Starul lui Real își povestește viața și modul în care a reușit să devină cel mai bun fotbalist al planetei.

Printre personajele filmului se numără mama sa, agentul său și mai mulți prieteni ai portughezului. 

"Mi-am trimis fiul la Lisabona cînd avea 12 ani. Am simțit că l-am abandonat", povestește cu lacrimi în ochi mama lui Ronaldo.

ronaldo int eng ret 1sheet 00 no ph 600x889

Cristiano recunoaște că a avut un mic regret în momentul despărțirii de familia sa, însă viitorul avea să-i aducă tot ce-i mai bun.

"Familia mea plîngea, mama la fel. Dar ei știu că asta a fost o oportunitate pe care mi-am dorit-o în viață. Nu am apucat să-mi cunosc prea bine tatăl. Unii mă urăsc, alții mă iubesc. Important e că sînt ceea ce sînt pentru că am sacrificat multe. M-am născut să fiu cel mai bun!", spune Ronaldo în fragmentul prezentat în trailer.

 

Check out the trailer for my film! In cinemas worldwide Nov 9. Visit www.ronaldothefilm.com for more information.

Posted by Cristiano Ronaldo on 28 Septembrie 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
zecs93
zecs93  •  29 Septembrie 2015, 20:24

zici ca juca la fcsb in poza de la articol :)))))

travka
travka  •  29 Septembrie 2015, 08:16
Postat de voodooro pe 28 Septembrie 2015, 22:39

''a reușit să devină cel mai bun fotbalist al planetei.'' mai taie din ele d'ale dreq :)))))

atat timp cat a luat balonul de aur a fost cel mai bun fotbalist al planetei in anul ala, asa cum si Messi a fost de 4 ori la rand parca, nu inteleg de ce sunteti unii atat de inapoiati mintal incat daca il sustineti pe Messi trebuie neaparat sa il urati pe Ronaldo si invers, sunt ambii doi mari jucatori care si-au impartit baloanele de aur in ultimii ani, amandoi merita respect nu mai fiti idioti

voodooro
voodooro  •  28 Septembrie 2015, 22:39

''a reușit să devină cel mai bun fotbalist al planetei.'' mai taie din ele d'ale dreq :)))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează