INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Tottenham câștigă derby-ul Nordului Londrei. Prestație șocantă a lui Arsenal în repriza a doua! » Toate rezultatele din Premier League

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2018 19:16

Tottenham s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Arsenal, în derby-ul Nordului Londrei. Șocant jocul "tunarilor" în repriza a doua. Au fost nimiciți de Spurs, care puteau marca ușor cinci-șase goluri într-o jumătate de oră stupefiantă.

Când ești la Arsenal și ai o asemenea repriză secundă, îngrozitoare, o săptămână nu ieși din casă de rușine după înfrângerea din derbyul nordului Londrei. Și ca jucător, și ca manager.

Fault în atac. Dar ce eroare, Koscielny!

După pauză, "tunarii" s-au predat în fața presingului sufocant al lui Tottenham și au uitat să joace. Nimeni nu l-a împiedicat pe Davies să centreze, iar Koscielny a vrut să sară la cap când Kane era deja în aer, la un metru deasupra. Și cel mai în formă atacant din Premier a trimis în poartă mai ușor ca la antrenament. Da, golgeterul gazdelor s-a sprijinit pe stoper, arbitrul putea anula golul, însă eroarea de fundașului francez a fost impardonabilă.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Parcă ar fi jucat pe propria înfrângere

La 1-0 pentru Spurs, oaspeții n-au mai existat, cedând total partida adversarilor. Stupefiant, Kane, Alli și colegii lor au avut cinci-șase ocazii uriașe, una după alta, în cascadă, multe singuri cu portarul. Parcă "tunarii" ar fi jucat pe propria înfrângere. Și la goluri multe! Cech părea unicul care vrea să se bată în această partidă. Fără goalkeeperul ceh în zi foarte bună, Arsenal s-ar fi întors cu o plasă plină de mingile rivalilor. Jalnic.

Curios, după mai mult de 30 de minute nule, Wenger se plânge de scor: "Ar fi trebuit să încheiem egal, 1-1". Pentru că Lacazette a irosit șanse imense în prelungiri.

7 goluri a marcat Harry Kane în 7 meciuri cu Arsenal

6 este locul lui Arsenal (45p), la 6 puncte de Liverpool (poziția a 4-a)

"Acesta era un meci pe care nu ne permiteam să-l pierdem. De aceea, dezamăgirea e mare. Lucrurile se complică. Va trebui să ne batem. Prioritatea noastră era să fim în Liga Campionilor încheind sezonul în Top 4. Acum, trebuie să câștigăm Europa League" Arsène Wenger, manager Arsenal

Alte rezultate din Premier League

Everton - Crystal Palace 3-1  - VIDEO
Stoke - Brighton 1-1   - VIDEO
Swansea - Burnley 1-0  - VIDEO
West Ham - Watford 2-0  - VIDEO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  11 Februarie 2018, 09:47

Eu unul,intotdeauna am apreciat ca jucatorul e mai important ca antrenorul si din pacate sunt prea multe exemplele de mari jucatori care nu si-au putut face jocul-sau pur si simplu nu au fost bagati-din cauza unor antrenori,pentru motivul ca nu se potriveau chipurile, cu marile lor tactici de joc!In meciul de ieri,cat a jucat Dele Ali.se inregistra minutul si ocazia la poarta lui Arsenal,care practic era groggy-e drept si pe marcajul extraordinar practicat de echipa lui Pochetino!Dar,antrenorul lui Tothenham-nu se stie de ce-l-a scos tocmai pe Dele Ali!Rezultatul?Era sa fie dezastruos pentru echipa sa,pentru ca Arsenal a inviat si a ratat doua mari ocazii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează