INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

VIDEO Tragedie pe stadionul lui Dortmund! Un suporter a murit în timpul meciului » Care a fost reacția galeriei

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 09:37

Borussia Dortmund a câștigat meciul disputat aseară împotriva formației Mainz 05, 2-0, grație golurilor marcate de Marco Reus și Shinji Kagawa, însă victoria elevilor lui Tuchel a fost umbrită de un eveniment tragic.

Doi suporteri au suferit infarcte în timp ce erau pe stadion la meciul de ieri, iar unul dintre ei a decedat, în timp ce al doilea a fost resuscitat și se află în stare stabilă la spital.

Vestea a fost comunicată de crainicul stadionului, iar suporterii din Zidul Galben, celebra peluză de 25.000 de oameni din Dortmund, au încetat scandările pentru restul meciului.

La final, toți cei prezenți la meci au intonat celebrul cântec "You'll never walk alone", în memoria suporterului decedat.

"Pe teren, nu am avut nici o idee despre ceea ce se petrece. Chiar și arbitrul m-a întrebat ce s-a întâmplat, de ce atmosfera este atât de apatică. După meci, antrenorul ne-a explicat imediat. În retrospectivă, putem doar să le transmitem complimente fanilor noștri", a declarat Reus la finalul meciului, pentru site-ul oficial al clubului.

Borussia Dortmund se află pe locul doi în Bundesliga, la cinci puncte în spatele liderului Bayern.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  14 Martie 2016, 10:46

Au fost 81.000 de oameni in stadion (cateva mii de suporteri ai lui Mainz 05) si pe tot parcursul reprizei secunde, se auzea in stadion ce vorbesc jucatorii intre ei pe teren. Mi-as dori foarte mult sa avem parte de asemenea respect reciproc, respect pentru viata si pentru oameni, si in stadioanele si arenele sportive din Romania! Am avut 6 ani cand am calcat prima data in Westfalenstadion, iar de atunci, de 25 de ani, merg cat de des pot, pentru ca ceea ce am gasit acolo, nu cred ca voi mai gasi vreodata pe alt stadion in lumea asta!

mariuss72
mariuss72  •  14 Martie 2016, 10:21

Fara indoiala Dortmund are cei mai frumosi suporteri!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează