INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Transferul care a șocat întreaga lume! Unul dintre cei mai promițători jucători a preferat să meargă în Liga a 2-a

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 13:33

Wolverhampton, echipă din Championship, vrea să promoveze în Premier League și a făcut unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară.

Wolves a oficializat transferul lui Ruben Neves, mijlocașul de 20 de ani al celor de la FC Porto, spre uimirea tutuor. Pentru achiziția acestuia, englezii au plătit 17.8 milioane de euro.

Portughezul este considerat a fi unul dintre cei mai promițători jucători din lume, dar a ales să meargă în a doua Ligă din Anglia și a semnat un contract pe 5 ani.

10.000.000 €este cota lui Neves, potrivit transfermarkt.de

Neves este un produs al clubului FC Porto, iar în sezonul trecut a bifat 18 meciuri pentru portughezi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează