INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Trei forţe din Europa îl vor pe Munir El Haddadi » Unde are cele mai mari şanse să joace

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 14:51

Barcelona face spectacol în acest debut din La Liga, iar unul dintre principali artizani este tînărul Munir El Haddadi.
Fotbalistul Barcelonei, 19 ani, încă nu a făcut pasul de la juniori la seniori, contractul acestuia expirînd în iunie 2015. Oficialii catalani s-au gîndit la toate şi i-au pus fotbalistului o clauză de 12 milioane de euro.

Startul fulminant al tînărului spaniol le-a împins pe unele dintre cele mai importante echipe din Europa să se intereseze de serviciile acestuia.

Jurnaliştii de la Bild anunţă că Bayern şi-l doreşte foarte mult pe jucător şi afirmă că s-ar plia perfect pe sistemul jucat de Pep Guardiola. Nici Arsenal sau PSG n-au trecut cu vederea valoarea lui Munir, francezii dorind să negocieze cu Barcelona, fiind dispuşi să ofere o sumă mai mare decît clauza acestuia.

Cele mai mari şanse însă le are să rămînă tot la Barcelona, fotbalistul dorindu-şi să continue pe Camp Nou.

4 prezenţe în toate competiţiile are Munir pentru Barcelona în acest sezon, reuşind să înscrie un gol


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
madskills
madskills  •  24 Septembrie 2014, 07:37
Postat de andreiyiy pe 23 Septembrie 2014, 15:59

Si PSG ar da o suma mai mare decat clauza acestuia pentru ca....? Stiti ce e aia clauza de reziliere? Ca dai banii aia si poti sa il iei daca si jucatorul vrea. Nu cred ca PSG se gandeste sa ii lase si de un ciubuc Barcelonei.

si cu tine acum, chiar vrei sa-i faci pe "jurnalistii" astia sa invete meserie?:)) La ei clauza de reziliere e un fel de licitatie. Oricum, stire de umplut pagina. Munir nu are niciun motiv sa plece. Joaca destul de mult pentru un tanar, are increderea antrenorului si mai presus de toate este si extrem de serios. Deulofeu e cu 2 clase peste el dpdv al talentului, dar nici pe jumatate la fel de serios. Drept dovada a fost imprumutat din nou, desi era vazut acum cativa ani noul Messi, tinand cont de tehnica pe care o are. In fotbalul actual talentul nu e de ajuns..De aia Cristiano e momentan cel mai bun.Daca si Messi s-ar antrena ca el ar amaneta balonul de aur pana la retragere

andreiyiy
andreiyiy  •  23 Septembrie 2014, 15:59

Si PSG ar da o suma mai mare decat clauza acestuia pentru ca....? Stiti ce e aia clauza de reziliere? Ca dai banii aia si poti sa il iei daca si jucatorul vrea. Nu cred ca PSG se gandeste sa ii lase si de un ciubuc Barcelonei.

salaaurel
salaaurel  •  23 Septembrie 2014, 15:00

Barca are viitorul asigurat,doar trebuie lăsat sa joace.Hai Barca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează