INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE - ARGENTINA 0-0 (4-1 D.P.)

VIDEO Tristețea lui Messi a umbrit fotografia de colecție a unui copil » Argentinianul a fost stană de piatră

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 18:42

La finalul meciului din ultimul act de la Copa America dintre Chile și Argentina 0-0 (4-1 d.p.) un copil chilian s-a îndreptat către Messi pentru a face o poză cu acesta.

Copilul a reușit să facă selfie-ul vieții sale, însă l-a prins pe Lionel Messi într-un moment în care n-avea nici o reacție și părea în transă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  06 Iulie 2015, 10:13

@ftwraku dar cand Maradona si-a batut joc de o intreaga planeta cu golul ala ordinar cu mana, nu mai zici nimic? Dar de faptul ca Ronaldo a lipsit inexplicabil in finala aia cu Franta, cand marcase aproape meci de meci pana atunci si facea varza orice aparare, nu mai zici nimic? Sau de faptul ca Higuain a tras la "doar" 5 metri peste poarta si ca a ratat din 2m? :) E usor sa condamnam pe X sau Y, de parca joaca Messi vs Chile. App, ce a facut Zidane la turneele finale dupa aia? Sa-ti aduc aminte cum isi bateau aia din Senegal joc de Franta?:) Oricum, toti cei enumerati sunt niste zei ai fotbalului si Messi nu e cu nimic mai prejos decat ei. La fel si Ronaldo, chiar daca nu are in spate o echipa a Portugaliei asa buna

ftwraku
ftwraku  •  05 Iulie 2015, 21:59

ba,baiatule...cred ca ma confunzi cu Borcea si cu astia care cumparau jucatori pe baza de dvd-uri...L-am vazut pe Messi de atatea ori,l-am vazut si la trei campionat mondiale,l-am vazut si la 2 cupe ale americii de sud:))) de altfel,am si spus "Messi probabil este cel mai bun jucator din lume,insa la nationala slabut...." Bine,pa:)))

rikiriki365
rikiriki365  •  05 Iulie 2015, 20:11

@FTWRAKU esti doar un copil care nici in echipele din curtea scolii de fotbal nu te primesc,fiindca esti inapt! uita-te la clipul asta sa intelegi si tu ce inseamna Messi! https://www.youtube.com/watch?v=Ozd9flfajYI

Vezi toate comentariile (4)
Comentează