INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Trupa lui Rafa Benitez, prima victorie în Premier League după 9 jocuri!

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 22:11

Newcastle United a învins-o în deplasare pe West Ham United, scor 3-2, într-un meci contând pentru etapa a 19-a din Premier League.

Atacantul gazdelor, Marko Arnautovici, a deschis scorul în minutul 6 al partidei după un șut superb din interiorul careului. Patru minute mai târziu, Henri Saivet a egalat cu măiestrie dintr-o lovitură liberă. Până la sfârșitul primei reprize, oaspeții au mai avut ocazii prin Dwight Gayle și Matt Ritchie, însă tabela a rămas neschimbată.

VIDEO cu golurile

După pauză, "coțofenele" au reușit să intre în avantaj în minutul 53, după un voleu absolut senzațional din al lui Mohamed Diame. Șapte minute mai târziu, Christian Atsu a înscris al treilea gol cu un șut din prima din interiorul careului.

În minutul 69, Andre Ayew a reușit să reducă din diferență după ce a înscris în poarta goală a lui Elliot din apropiere ca urmare a unui șut deviat de un jucător advers.

Este prima victorie a formației antrenate de Rafa Benitez după 9 meciuri în campionat. Cu aceste trei puncte, Newcastle urcă de pe locul 18 până pe poziția a 15-a. De partea cealaltă, West Ham ocupă locul 17, cu 17 puncte, la o "lungime", de următoarea clasată, Bournemouth, care se află pe primul loc retrogradabil.

sursa: bbc.com

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează