INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID, 22:00, DIGI 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

VIDEO Un filmuleţ care chiar merită văzut! Uneori nu contează cîţi ani ai. Emoţia de a te afla pentru prima dată pe stadionul echipei preferate e nepreţuită

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 martie 2015 12:08

Ray Hudson, 59 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori din lume. Are un stil inconfundabil, plin de entuziasm şi metafore. 
E îndrăgostit de Barcelona şi de magia lui Messi, însă pînă acum nu vizitase niciodată celebra arenă a catalanilor, Camp Nou. "Nu există un loc ca ăsta pe întregul pămînt!", a fost reacţia lui Hudson la primul contact cu stadionul.

Jurnalistul s-a simţit ca un copil căruia i s-a îndeplinit cel mai frumos vis. Hudson a avut imensa surpriză să-şi audă vocea în comentariul unui gol al lui Ibrahimovici, în timp ce vizita muzeul clubului. Emoţiile l-au copleşit însă cînd comentariul a ajuns la un gol marcat de Messi şi i-au dat lacrimile. Urmăreşte, mai jos, filmuleţul cu reacţia emoţionantă a lui Ray Hudson. 

"Am auzit dintr-o dată o voce familiară... propria-mi voce! Era comentariul la unul dintre golurile lui Ibrahimovici, o adevărată operă de artă. M-am simţit atît de emoţionat şi de onorat că am participat la o mică parte din istoria Barcelonei. Iar apoi, în filmuleţul care rula pe ecrane, pe neaşteptate mi-am auzit din nou vocea, de data asta descriind geniul lui Messi. Moment în care, pur şi simplu nu m-am mai putut stăpîni".

Fostul fotbalist şi antrenor va comenta El Clasico de la faţa locului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tziry1984
tziry1984  •  21 Martie 2015, 14:42

Nu putea descrie mai bine emotia pe care o simti cand vizitezi acest...temple al fotbalului. Mi s-a fact pielea de gaina, cuvintele lui mi-au adus aminte sentimentele simtite cand am calcat pe acest stadion si in muzeul lui. La 27 ani m-am simtit atunci ca un copil care s-a intalnit cu eroul lui...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează