INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

VIDEO Un meci cât două anotimpuri » Imagini de necrezut la un meci din MLS: vreme perfectă într-o repriză, iarnă în partea secundă!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 00:00

Campionatul de fotbal din America de Nord este plin de surprize, iar un lucru inedit a avut loc și în timpul meciului dintre Real Salt Lake și Vancouver.

La începerea meciului, vremea era perfect normală și nimeni nu se aștepta ca o mare furtună de zăpadă să apară din senin.

În repriza a doua, fulgii au căzut în cantități foarte mari, astfel încât luând câte o poză din fiecare repriză ai putea bănui că cele două scene sunt rupte din două meciuri jucate în două anotimpuri diferite.

Gazdele au fost mai pregătite pentru această vreme și au reușit să se impună cu 3-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează