INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VIDEO Un român e erou în Cupa Regelui Spaniei! A fost decisiv în surpriza turului "16-imilor"

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2017 13:55

Ponferradina a câștigat meciul cu Villarreal 1-0, în turul Cupei Regelui Spaniei. Dinu Moldovan, portarul echipei de Liga a 3-a, a reușit patru intervenții formidabile și a primit trei stele în cotidianul AS. "Paradă enormă în fața lui Cerișev", l-a lăudat și Marca pe goalkeeperul român de 27 de ani.

Pierdut în anonimantul Segundei B din Spania, Dinu Moldovan a ieșit miercuri seară în lumina reflectoarelor. Portarul român de 27 de ani a fost eroul Ponferradinei, echipă din Liga a 3-a, ce a produs marea surpriză a "16"-imilor Cupei Regelui, învingând-o în tur acasă pe Villarreal, 1-0. Dinu, cum îi zic ibericii, a luat 3 stele în ziarul AS.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Cel mai bun de pe teren, fostul goalkeeper al Astrei și Universității Cluj a avut patru intervenții extraordinare, la ocaziile lui Unal, Roberto Soriano, Castillejo și Cerișev. "S-a opus fantastic singur cu Unal, apoi a avut un reflex enorm, pe final, în fața lui Cerișev", a comentat și Marca. 15 șuturi spre buturile sale au trimis jucătorii "Submarinului Galben", dintre care șapte au fost cadrate, dar niciunul n-a putut trece de bravul Moldovan! 

300.000 €e cota de piață a lui Moldovan, potrivit transfermarkt. De 3 ori mai mult față de-acum 4 ani

1 mecia jucat Dinu în Liga 1. A apărat poarta Universității Cluj în derbyul cu CFR (1-3), de pe 29 mai 2013 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează