INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO United a zdrobit-o pe West Ham în Cupa Ligii, dar Mourinho are o nemulțumire: "Mă doare foarte tare"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 11:35

Manchester United s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după victoria reușită în fața celor de la West Ham, scor 4-1. Cele două formații remizaseră duminică, scor 1-1, într-o partidă din Premier League.

Golurile formației lui Mourinho au fost marcate de Ibrahimovic și Martial, ambii cu câte o dublă. Prima reușită a suedezului a venit în minutul 2 al partidei, după o fază colectivă de senzație.

"Am câștigat confortabil, prestând un joc superb pe plan ofensiv. Sunt mulțumit cu rezultatul, dar modul în care l-am obținut mă bucură și mai mult. Un lucru mă doare. Mă doare foarte tare că a trebuit să îi las pe Depay și Young în afara lotului.

M-a durut și când a trebuit să îl las pe Martial, săptămâna trecută. Avem foarte mulți jucători pe acele poziții și este dificil pentru ei. Mă doare că nu-i pot folosi pe cât ar merita", a declarat Jose Mourinho la conferința de presă de după meci.

În următoarea fază a Cupei Ligii Angliei, Manchester United o va întâlni pe Hull City. Prima manșă a semifinalei se va disputa pe 10 ianuarie, pe Old Trafford, urmând ca returul să se joace pe 24 ianuarie.

Vezi aici VIDEO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close