INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO United, goluri spectaculoase, dar și probleme în apărare » Mourinho e mulțumit: "E bine să primești lecții fără să pierzi puncte"

Foto: Gulvier/GettyImages
Foto: Gulvier/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 13:00

Managerul lui United a fost mulțumit de jocul ofensiv al echipei, după victoria 4-2 cu Watford: "Puteam marca opt goluri, nu patru". Young, primele reușite după șase luni. Lingard, slalom special. Manchester a primit însă două goluri în 7 minute.

După o jumătate de oră, United câștigase meciul pe "Vicarage Road". Era deja 3-0. "Dubla" lui Ashley Young, primele sale goluri în roșu după șase luni, două rachete cu 93 și 90 km/h, plus o nouă reușită a lui Martial, toate l-au încântat pe Mourinho.

Dar cele două goluri luate în șapte minute în ultimul sfert de oră i-au evidențiat și punctele fragile ale apărării.

Rezumatul VIDEO al partidei

"Lingard a avut o inițiativă fantastică"

"La 3-2, jocul era într-o zonă gri, orice se putea întâmpla, Watford amenințându-ne. Atunci, Lingard a avut acea fantastică inițiativă". O cursă de 70 de metri, slalom printre adversari și șut în colțul lung.

"Am fi putut marca opt goluri, nu patru", spune Mou. "Am primit o lecție, însă e bine să primești lecții fără să pierzi puncte. Data viitoare, vom reacționa altfel la 3-0".

"Are nevoie de ghetele potrivite și de o sumă pe măsură"

Jose a comentat și subiectul Romelu Lukaku, golgeterul lui Man. United (8) care se lipește rarisim de plasă în ultima vreme. Doar un gol în ultimele 7 etape.

"Momentan, nu mai are contract cu nicio firmă de ghete. Are nevoie de un brand care să-i dea ghetele potrivite și o sumă pe măsură. După, va găsi din nou drumul spre poartă". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează