INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Usain Bolt a sunat în direct la televiziunea lui United: "Sunt Usain din Jamaica" » Cum au reacționat cei din platou

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 11:29

Atletul jamaican Usain Bolt, 30 de ani, este un mare iubitor al fotbalului și este fan înfocat al celor de la Manchester United.

După victoria elevilor lui Mourinho, 2-1 cu Middlesbrough, Usain a sunat în direct la televiziunea echipei. Acesta s-a prezentat ca fiind Usain din Jamaica, iar unul dintre moderatori a întrebat dacă este chiar Bolt. Atletul a spus că este Bolt, dar nimeni nu l-a crezut.

"Mi-a plăcut să văd vechiul United, cel care nu se lasă. A fost o partidă mare și sunt foarte fericit", a spus jamaicanul la TV.

După intervenția telefonică, Bolt a scris pe Twitter. "Hai, prietene. Sigur că eram eu", a fost mesajul sportivului, care a pus și înregistrarea video.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează