INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Vacanță la Roma » Bonucci critică atitudinea campioanei Juventus: ”Inadmisibil. Am primit o lecție”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2017 10:10

Trupa lui Allegri a ratat prima minge de titlu, însă antrenorul nu-și face deloc griji: "Am fost adormiți. Eșecul ne face bine, pentru că ne vom reveni în următoarele două finale”.

Juventus a mers în city break la Roma, însă gialorossii i-au stricat vacanța (3-1) și au reaprins bătălia pentru lo scudetto. A fost suficientă o repriză de relaxare a campioanei ca trupa lui Spalletti să întoarcă rezultatul și să reducă diferența la 4 puncte. Astfel că liderul este obligat să câștige cu Crotone, duminică, fie la Bologna.

56 de minutea fost duminică Juve campioană matematic, până când El Shaarawy a făcut 2-1 pe "Olimpico"

Vezi aici golurile din AS Roma - Juventus 3-1

"E inadmisibilă această cădere la un pas de obiectiv, mai ales că până la pauză situația era sub control. Nu-mi pot explica faptul că am primit 6 goluri în ultimele 3 etape. Era bine să luăm titlul acum, fără alte calcule, și să ne odihnim peste o săptămână. Trebuie să privim eșecul ca pe o lecție", și-a făcut autocritica Bonucci.

2 jocuridin acest sezon s-au terminat cu 3 goluri încasate de Juve, 1-3 cu Genoa și 2-3 cu Napoli, ultimul în Cupă

"Ne-a bătut a doua forță din Serie A"

Spre deosebire de antrenorul Allegri, care nu vede decât un accident: "E o înfrângere ce ne va ajuta pentru finala Cupei și finala Ligii. Am adormit după pauză, am fost neatenți, ne-am pierdut luciditatea și menajarea unor titulari nu e o scuză. Se poate întâmpla, nu-mi fac grii, dar am și avut în față a doua forță din Serie A".

"Am învins o echipă fenomenală, de monștri, care scrie istoria fotbalului italian. Erau o mie de motive pentru care victoria nu era simplă, cinci ore am fost sub Napoli, pe locul 3, dar am jucat ca o echipă mare"
Daniele De Rossi, căpitan Roma

Și Roma chiar a fost, întorcând formidabil de la 0-1 (gol Lemina), prin De Rossi, El Shaarawy și Nainggolan. Păcat că Spalletti l-a umilit iar pe Totti. L-a încălzit toată repriza secundă și l-a folosit 3 minute în prelungiri! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează